Läkande skrivande

Har du en särskild berättelse du vill skriva? Har du ett behov av att hitta tillbaka till din egen röst och tror att skrivande kan hjälpa? Vill du utforska skrivande som ett stärkande, läkande verktyg?

Jag vägleder dig genom en skrivprocess i åtta steg där du får lära dig att utforma ett hållbart skrivande enligt Write Your Selfs metod och börja skriva dina berättelser. Du får stöd och vägledning i att komma igång att skriva och att utforma skrivrutiner som passar dig. Du väljer de ämnen som känns viktiga för dig att skriva om.

Write Your Self är en skrivmetod som syftar till att föra röst, val och egenmakt till den som skriver. Metoden har tagits fram för skrivande efter trauma, men kan även användas i andra sammanhang. 

Kursen är utformad i åtta steg:

1. Ett eget rum

2. Börja skriva

3. Självomsorg

4. Den skrivande kroppen

5. Genrer

6. Ämnen

7. Skapa helhet

8. Uttrycka det ordlösa

Kursen sker digitalt och du kan påbörja den när du vill. Kursen tar ungefär åtta veckor men du kan också välja att jobba med den på halvfart. I samband med varje steg har du möjlighet att få min feedback på telefon, zoom (el dylikt), eller skriftligt. Du har också möjlighet att få textrespons av mig, vid ett tillfälle och max 10 sidor.

Skicka din anmälan så kommer vi överens om ett lämpligt upplägg som passar oss båda.

Priset på kursen är 2900 kr (inkl moms)
Image

Ditt namn (obligatorisk)

Din e-post (obligatorisk)

Ditt meddelande!